Camping har et stort uudnyttet potentiale, og nye tendenser samt øget efterspørgsel efter naturnære koncepter gør kun potentialet større. Derfor tilbyder Danske Turismekompetencer deltagelse i et kursusforløb bestående af fire workshops, der skal styrke din campingplads' muligheder for at realisere sit potentiale.

Udgangspunktet for camping er stærkt. Mange campingpladser har nemlig attraktive beliggenheder, ejerne er dygtige og erfarne, og produktet taler til moderne kunder med lyst til nærhed, natur og meget mere. I samarbejde med OCFF (brancheforeningen for camping- og fritidsbranchen) har Dansk Kyst- og Naturturisme derfor sammensat et forløb i regi af Danske Turismekompetencer, som skal styrke campingpladsernes muligheder for realisere deres potentialer. Forløbet består af fire workshops og har overordnet fokus på forretningsudvikling.

Temaerne på de fire workshops er:

  1. Forretningsudvikling med fokus på mere omsætning
  2. Regler og muligheder samt samarbejde med myndigheder
  3. Samarbejder med andre virksomheder
  4. Online kommunikation

De fire workshops er ikke foredrag, så du vil komme til at arbejde med dine egne muligheder og produkter. Dagen er derfor sammensat, så du arbejder med din egen virksomhed, og inden du kommer hjem til den travle hverdag, vil den nye viden være omsat til handling. Eneste krav til deltagelse er, at du har lyst til at flytte din forretning.

For at ramme så mange som muligt bliver alle fire workshops afholdt to gange – én gang i Jylland og én gang på Fyn. Du skal være velkommen til at deltage på alle fire workshops eller nøjes med en eller de to-tre workshops, der passer bedst i forhold til indhold og placering.

>> Læs mere og tilmeld her

Har du spørgsmål? Kontakt:

Alice - SH.jpg

Alice Bank Danielsen

Projektleder

abd@kystognaturturisme.dk

+45 2643 1411

Find Alice på LinkedIn