Vil du se din idé blive til virkelighed? TourismX skaber de optimale rammer, så din forretningsidé kan blive realiseret. Nu kan du tilmelde dig åbne auditions og gøre afstanden fra drøm til virkelighed kortere.

Turismebranchen har brug for innovation og fornyelse for at styrke konkurrenceevnen i kampen om fremtidens turister. TourismX giver minimum 40 virksomheder over hele landet mulighed for at få udviklet deres idé til fremtidens turisme i et skræddersyet udviklingsforløb, hvor de får tilført midler til udvikling og den højeste ekspertise inden for turisme og innovation. 

Fra idé. Til virkelighed.

Vil du se din idé blive til virkelighed? Har du sans for digitale løsninger? Ser du nye internationale muligheder, eller har du en konkret udfordring i din virksomhed, du gerne vil udvikle en løsning på? Så har du måske det, TourismX leder efter.

Tilmeld dig TourismX og gør afstanden fra drøm til virkelighed kortere.

”Vi håber på at se rigtig mange forskellige forslag til de åbne auditions. Vi ved, at det kan virke overvældende at skulle stille sig op og pitche en idé eller en konkret udfordring, som man har tumlet med, men vi håber også, at mange vil se det som en oplagt mulighed for ikke mindst at få noget konstruktiv feedback med hjem,” siger Heidi K. Dahl Larsen, udviklingskonsulent i Dansk Kyst- og Naturturisme, og tilføjer:

TourismX giver 40 virksomheder over hele landet mulighed for at få udviklet deres ide til fremtidens turisme.

TourismX giver 40 virksomheder over hele landet mulighed for at få udviklet deres ide til fremtidens turisme.

”Er man i tvivl om, hvorvidt ens idé eller udfordring passer til projektet, er man altid velkommen til at ringe til mig for at præsentere den eller høre mere om projektet. Man behøver heller ikke være turismevirksomhed i klassisk forstand, men blot have en ambition om at udvikle turismeerhvervet eller være leverandør til en turismevirksomhed.”

 

Til de åbne auditions vil et ekspertpanel vurdere ideerne, komme med feedback og udvælge de ideer, der skal videre i projektet. Her vil følge et skræddersyet udviklingsforløb, hvor TourismX tilfører midler til udvikling og den højeste ekspertise inden for turisme og innovation.

Læs mere om TourismX, og hvordan du kan deltage.

Fakta om TourismX

TourismX er et landsdækkende projekt, der skal styrke innovationen i dansk turisme. Formålet med TourismX er at koble virksomhedernes vækstidéer med nyeste forskning og viden med henblik på udvikling af innovative produkter og services.

Projektet gennemføres i et partnerskab mellem Dansk Kyst- og Naturturisme og Wonderful Copenhagen. Aalborg Universitet, Roskilde Universitet og Syddansk Universitet deltager som videnspartnere i projektet. Den samlede projektsum er 20 mio. kr. baseret på EU-medfinansiering, støtte fra de 5 regioner og privat medfinansiering.

Vil du høre mere om TourismX? Kontakt:

Heidi - SH.jpg

Heidi K. Dahl Larsen

Innovationskonsulent

hda@kystognaturturisme.dk

+45 2643 0220

Find Heidi på LinkedIn