Dansk Kyst- og Naturturisme er klar med sin første konference under overskriften ”Med kurs mod vækst i kyst- og naturturismen”. Programmet er spækket med faglige oplæg og inspiration til at dyrke vækstpotentialet i kyst- og naturturismen i Danmark.

Den 16. marts 2016 afholder Dansk Kyst- og Naturturisme sin første konference: Med kurs mod vækst i kyst- og naturturismen. Omdrejningspunktet for konferencen er fondens nye handlingsplan, og der vil være fokus på fremtrædende elementer i den inden for destinationsudvikling, oplevelsesudvikling, investeringsfremme, markedsføring og partnerskaber.

Informationer og tilmelding

 

Selve programmet byder på relevante cases fra indland og udland, som håndgribeliggør den indsats, det kræver at skabe vækst i kyst- og naturturismen. Konferencens oplægsholdere vil via egne erfaringer komme rundt om centrale udfordringer for kyst- og naturturismen i Danmark: Hvordan udvikler vi stærke destinationer med international tiltrækningskraft? Hvordan gør vi kommercielle investeringer i kyst- og naturturismen attraktive for investorer? Hvordan arbejder vi målrettet med at opbygge et stærkt destinationsbrand? Hvordan bruger vi samarbejder som redskab til vækst?

Der vil blandt andet være oplæg om, hvordan Boscombe i Sydengland via massive investeringer i udvikling af strandpromenade og blandt andet vandsportsfaciliteter på 10 år har udviklet sig fra at være en forsømt forstad til Bournemouth til nu at være et attraktivt feriested i vækst. Og hvordan et feriecenter har etableret en rentabel forretning ved at kombinere deres overnatningstilbud med en oplevelsesdimension inden for aktiv naturturisme.

Dansk Kyst- og Naturturismes konference vil med andre ord give stærke faglige indspark og inspiration til at dyrke vækstpotentialet, så vi kan sætte en fælles kurs mod vækst i kyst- og naturturismen.