Som en del af en større indsats for at fremme investeringer i kyst- og naturturismen i Danmark lancerer Dansk Kyst- og Naturturisme en helt ny portal med større investeringsprojekter indenfor overnatningskapacitet i Danmark. Portalen skal danne grundlag for dialog og medvirke til at trække potentielle investorer, operatører og developere til.

En af de helt store udfordringer i kyst- og naturturismen er manglen på investeringer i overnatningskapacitet og faciliteter. Derfor har Dansk Kyst- og Naturturisme igangsat indsatsen ’Invest in Coastal Tourism in Denmark’ for at fremme investeringer i Danmark. Som en del af indsatsen lanceres en portal med investeringsprojekter inden for overnatingskapacitet i kyst- og naturturismen i Danmark. Målet er at promovere de mange gode investeringsmuligheder – og give sammenhængende områder, kommuner og erhvervsaktører en professional platform til at vise deres områder og investeringsmuligheder frem for potentielle danske og internationale aktører.

Besøg Invest in Coastal Tourism in Denmark

Dansk Kyst- og Naturturisme lancerer en portal med investerings-projekter i kyst- og naturturismen i Danmark. Portalen skal promovere investeringsmulighederne og være med til at tiltrække investorer, operatører og developere.

Dansk Kyst- og Naturturisme lancerer en portal med investerings-projekter i kyst- og naturturismen i Danmark. Portalen skal promovere investeringsmulighederne og være med til at tiltrække investorer, operatører og developere.

”Investeringsmodning er helt centralt for os, da manglende investeringer er en af de helt store vækstudfordringer, og vi mener, at vi kan gøre en forskel her som national aktør. Et af initiativerne herunder er en portal, som præsenterer investeringsprojekter ét sted. Sitet skal give et overblik over investeringsmuligheder i kyst- og naturturismen i Danmark for potentielle internationale og danske operarører, investorer samt developere. Samtidig er sitet et professionelt udgangspunkt for dialog og kontakt,” siger Jens Hausted, direktør i Dansk Kyst- og Naturturisme.

Portalen er tænkt som et B2B-værktøj, der giver autoriserede brugere mulighed for at dykke ned i relevante investeringsprojekter. Brugeren får en nærmere introduktion til projektet gennem billeder, beskrivelser, relevante dokumenter og fakta samt overblik over de udviklingsmuligheder, projektet har. Derudover er der beskrivelser af de områder, som projekterne ligger i. Det skal gøre det muligt for et område at promovere et specifikt DNA såvel som investeringsmuligheder i området. Websitet har allerede en del projekter med og vil løbende blive opdateret med flere – ligesom de mange analyser fra Dansk Kyst- og Naturturisme af kommerciel karakter vil blive samlet her.

Du kan følge Invest in Coastal Tourism in Denmark på LinkedIn, Twitter og Xing.

Vil du høre mere om investeringsfremmeindsatsen? Kontakt:

Claus.jpg

Claus Hyttel Skrubbeltrang

Investment Manager

chs@kystognaturturisme.dk

+45 6081 0707

Find Claus på LinkedIn