Dansk Kyst- og Naturturisme har netop skrevet kontrakt med en ny medarbejder – Christina Juhlin. Med sin erfaring inden for projektledelse og oplevelsesudvikling skal hun som udviklingskonsulent i Partnerskab for Østersøturisme arbejde med at eksekvere partnerskabets kommende handlingsplan.

Den 15. januar 2016 byder Dansk Kyst- og Naturturisme velkommen til Christina Juhlin, som skal være ny udviklingskonsulent i Partnerskab for Østersøturisme. Sammen med seniorkonsulent Sarah Lehmann skal hun være med til at eksekvere partnerskabets kommende handlingsplan.

”Vi har været på jagt efter en medarbejder, som havde erfaring med udvikling af oplevelser, da vi i partnerskabet især kommer til at arbejde med store oplevelser, som skal binde Østersøområdet sammen,” fortæller Lykke Nielsen Høj, sekretariatsleder for Partnerskab for Østersøturisme og Partnerskab for Vestkystturisme.

Tværfaglig projektleder med erfaring i oplevelsesudvikling

Christina Juhlin er cand.scient. inden for urbane studier og cand.soc. i Plan, By og Proces og Performance Design. Som projektleder hos Dansk Bygningsarv har hun arbejdet med potentialeplaner i projektet Den Danske Riviera. Her skulle hun blandt andet indkredse særlige identiteter og potentialer hos fem af Nordsjællands kystbyer i samarbejde med lokale og erhvervsaktører.

Derudover har Christina Juhlin hos Hausenberg arbejdet indgående med yderområdernes potentialer i projektet Mulighedernes Land, hvor hun også faciliterede udviklingen gennem stedbundne potentialer i 16 demonstrationsprojekter. Den erfaring kommer til gode, når partnerskabet skal arbejde med Østersøområdets udviklingspotentialer.

Christina Juhlin starter den 15. januar 2016, som udviklingskonsulent i Partnerskab for Østersøturisme.

Christina Juhlin starter den 15. januar 2016, som udviklingskonsulent i Partnerskab for Østersøturisme.

”Jeg ser meget frem til at bidrage med min erfaring i at lave steds- og potentialeanalyser og oplevelsesudvikling for Partnerskab for Østersøturisme. Kystområderne ved Østersøen og Sjælland har et stort potentiale for at skabe en række nye signaturoplevelser, som kan markere sig internationalt samtidig med, at de tager hensyn til stedernes natur og kulturarv,” forklarer Christina Juhlin, kommende udviklingskonsulent i Partnerskab for Østersøturisme.

Christina Juhlin overtager tidligere udviklingskonsulent Kristoffer Schous stilling, der havde sin sidste dag hos Dansk Kyst- og Naturturisme den 30. november 2015.