Vidensbank_Tjek på turismen grafik

Podcast: Tjek på Turismen

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

'Tjek på Turismen' er en podcast målrettet til turismeerhvervet. Vi ønsker at inspirere til forretningsudvikling i hele landet, og podcasten er skabt i samarbejde mellem Erhvervshus Sydjylland og Dansk Kyst- og Naturturisme. 

I podcasten taler vi med virksomheder, der inspirerer og eksperter, der perspektiverer. Vi finder konkrete eksempler og skaffer gode råd, som alle kan lære af.

Podcasten henvender sig til virksomhedsejere, erhvervsaktører og og andre der lever af og for turismen i Danmark. 

Find episoderne her

#3: Madsteder fik tid til kreativitet i en corona-tid
Caféer og restauranter blev hårdt ramt af corona-nedlukningen, og derfor gik mange nye veje for at holde liv i forretningen. I denne episode taler vi med Bjarne Christensen fra Porsborgs i Ribe, som fortæller om sine erfaringer med at udvikle nyt under corona'en. Vi kigger også nærmere på de gode idéer med hjælp fra Carina Ren fra Aalborg Universitet, som har undersøgt, hvordan branchen har været innovativ under krisen.
#2: Flere tilbud til gæsterne øger din omsætning
Giv dine gæster tre tilbud før, under og efter deres besøg. Så enkelt kan 3+3+3 modellen forklares, når man taler med Kasper Møgelvang fra Orange Elevator. Vi sætter spot på den enkle ting, som du kan gøre for at øge omsætningen på dine gæster, og Kasper kommer med gode, konkrete eksempler på, hvordan du gør det.
#1: Tyske turister i en corona-tid
Tyskland er det vigtigste udenlandske marked for dansk turisme, og Danmark har også en speciel plads i feriehjertet hos mange tyskere. Men har COVID19 ændret ved tyskernes rejseplaner, og har de stadig lyst til ferie i Danmark? Det handler denne første episode om, hvor vi taler med Mads Schreiner, Markedschef i Tyskland for VisitDenmark.

Udsendelserne er tilrettelagt af Alice Bank Danielsen fra Dansk Kyst- og Naturturisme og Rolf Hansen fra Erhvervshus Sydjylland.
Værterne er Cathrine Laursen, Dansk Kyst- og Naturturisme og Jesper Lunau fra Erhvervshus Sydjylland.