Dansk Kyst- og Naturturisme
Computer skærm hjemmeside design

Digital Værktøjskasse

kvinder mødelokale projektledelse

Vi ønsker med denne værktøjskasse at inspirere dig til at gøre tingene på en ny måde.

Værktøjskassen er lavet for at frigøre og udnytte potentialerne i din virksomhed, men den er også lavet for at give dig perspektiver og inspiration til at gøre arbejdet lettere for dig selv. 

Værktøjerne skal hjælpe dig til at; give mere tid til dig selv, nå i mål med flere opgaver i hverdagen, sælge mere, kommunikere bedre, øge din markedsføring til de rigtige personer, mindske ressourceforbrug og gøre dig mere lækker og relevant for både gæster og samarbejdspartnere, og meget, meget mere. Alt sammen ved at benytte gennemtestede digitale værktøjer.

Vores drøm er, at du, når du læser om de forskellige værktøjer, får lyst til at prøve dem af, og gøre dig de første erfaringer, at du vil involvere medarbejdere og samarbejdspartnere, og at du allerede mens du læser, vil begynde at ændre din måde at arbejde på.

Værktøjskassen indeholder både en række lavt hængende muligheder, såvel som nogle værktøjer, der styrker din virksomhed på den lange bane.

På grund af det enorme udvalg af muligheder er denne udgivelse ikke en fuldstændig anvisning til alle de platforme og redskaber der findes. Digitalisering anno 2021 handler heldigvis ikke om at være til stede alle vegne, men om at bruge sin tid på det rigtige, dér hvor det gavner forretningen.

Vi håber at du bliver inspireret, og at du finder nogle værktøjer, som vil gøre dit arbejde lettere eller sjovere. 

God læsning og god fornøjelse!