Vejledning for Dansk Kvalitetsturisme

Vejledning for Dansk Kvalitetsturisme er en guide til at arbejde målrettet og systematisk med kvalitets- og serviceniveauet i den danske turistbranche.

Dansk Standard har i samarbejde med mere end 50 repræsentanter fra turismeerhvervet på vegne af Erhvervsministeriet udarbejdet Vejledning for Dansk Kvalitetsturisme.

Vejledningen er en guide til at arbejde målrettet og systematisk med kvalitets- og serviceforbedringer i turistbranchen. Den formulerer fælles tilgange til service og kvalitet, præsenterer en række værktøjer samt eksempler på, hvordan de kan anvendes. Vejledningen kan både bruges af turismedestinationer og -aktører i hverdagen samt ved undervisning og oplæring af nye medarbejdere i branchen.

”Vejledningen er en fornuftig værktøjskasse, der præsenterer en række enkle redskaber, som muliggør en systematisk tilgang til at arbejde med kvalitetsudvikling – både på virksomhed- og destinationsniveau,” siger Birthe Jørgensen, Strategi- og udviklingschef i Dansk Kyst- og Naturturisme.

Vejledningen kan downloades her, eller bestilles i trykt udgave på info@kystognaturturisme.dk. Prisen er 100 kroner plus leveringsomkostninger.