Møder og konferencer

Find inspiration til møder og konferencer under og efter corona.

LED-lampe af håndtryk
charlesdeluvio, Unsplash

Should I stay or should I go? Nye agendaer for dansk mødeturisme

Covid fik dramatiske konsekvenser for dansk mødeturisme, og de efterfølgende økonomiske og geopolitiske kriser har ikke gjort hverken rejselysten eller rejsemidlerne større. Så hvor står mødeturismen i dag? I denne blog stiller vi med indspark fra MeetDenmark og Wonderful Copenhagen skarpt på øgede krav og stærkt stigende forventninger til aktørerne i dansk mødeturisme og hvad man har gjort for at indfri dem.

kickstart
Martin Heiberg

Nye værdier i mødeturismen

Hvad har dansk erhvervs- og mødeturisme at byde på efter to års nedlukning og hvor er den på vej hen? Vi har talt med Peter Dyhr Andreassen fra MeetDenmark og Bettina Reventlow-Mourier fra Wonderful Copenhagen om ’meningen med møder’ og om nye værdier og samarbejder i branchen.

Tryg og sikker mødeoplevelse i byen
MeetDenmark

Inspirationskatalog: Vi skal helt sikkert mødes

På baggrund af interviews bredt i branchen, har MeetDenmark udviklet et inspirationskatalog med kreative løsninger og ideer til en tryg og sikker mødeoplevelse ’ude i byen’.

Konferenceturismen under forandring
Niclas Jessen

We’ll meet again! Konferenceturismen under forandring

Konferenceturismen har lige som mange andre omfavnet de digitale formater under pandemien. I dette vidensindspark zoomer vi ind på de udfordringer og muligheder virtuelle konferencer, særligt hybride formater, indeholder – og ikke mindst deres levedygtighed fremadrettet.

Potentialet for internationale møder uden for København
Niclas Jessen

Potentialet for internationale møder uden for København

Hvilke muligheder har danske mødedestinationer uden for hovedstaden for at tiltrække internationale virksomhedsmøder? Og hvordan kan man opbygge indsatsen for at få del i det internationale mødemarked? Læs mere om muligheder og eksempler her.

Copenhagen Marriott Hotel
Copenhagen Marriott Hotel

Virtuelle site-inspections

Så længe kunderne ikke kan komme til Danmark, må Danmark komme til kunderne! Og bæredygtighedsdagsordenen forventes at fastholde tendensen i tiden efter Covid-19. Læs her om hvordan København har gjort og tankerne bag.

Sikker og tryg møde- og kongresdestination
Daniel Rasmussen

Markedsføring af Danmark som en sikker og tryg møde- og kongresdestination

At der er styr på sikkerhed og sundhed i landet, når der afholdes møder og kongresser, er et vigtigt signal at sende, både overfor deltagende gæster, men også arrangører. Markedsføringsmaterialerne indgår både i indsatsen for at fastholde bekræftet forretning samt vinde ny forretning.

Hybridmøder i fremtiden
MeetDenmark

Rapport: Hybridmøder i fremtiden

Covid-19 har ændret vores måde at afholde møder og kongresser på. For at kunne målrette aktiviteter og få overblik over udfordringer, muligheder og behov i fremtiden, har Destinationerne i MeetDenmark foretaget en række semi-strukturerede interviews med kunder og partnere. Se resultaterne her.