Barma case

Online læring skaber bedre service i restaurationsbranchen

Foto: Barma

Da erhvervslivet måtte åbne igen efter første nedlukning i 2020, var det med travlhed for mange restauratører. Online onboarding og træning klædte medarbejderne bedre på til genåbningen hos Evald Brasserie & Café i Silkeborg.

Det var en glædelig nyhed for mange restauranter, caféer og barer, da de igen måtte åbne i maj 2020. Dog skabte den korte varsel travlhed, særligt i oplæringen af de ansatte, som skulle omgås gæsterne under helt nye forhold.

“Vi ville gerne sikre en bedre onboarding for vores ansatte, så de kunne føle sig sikre i deres daglige arbejde og kontakt med gæsterne, og så vi kunne skabe et bredt og solidt kendskab til vores rutiner og standarder og stadig følge de gældende anbefalinger under Covid-19” - Birgitte Brunemark Mortensen, servicekoordinator, Evald Brasserie & Café

Hos Evald Brasserie & Café i Silkeborg fandt de løsningen i BARMA, en online platform til træning af medarbejdere i turismebranchen. Platformen bruges hos Evald til kurser om bl.a. kasse- og vagtplansystem, personalehåndbog, kropssprog, produktviden og hygiejne både før, under og efter de første vagter. Servicekoordinator Birgitte Brunemark Mortensen stod for implementeringen af platformen, hvilket hun kan se, både har været en fordel for ledergruppen, som får skabt et fælles fundament for standarder og rutiner, og så sikrer det, at alle ansatte får den samme faglige viden, selv når de sidder derhjemme foran computeren.

Det har sparet os tid i oplæringen af de ansatte, da de kan tage vores online kurser hjemmefra, og tilgå dem lige når de vil, og så mange gange de vil. Og så ender de jo med fine certifikater på deres gode arbejde. Vores gæster får forhåbentlig også en bedre og mere tryg oplevelse, når de besøger os”, slutter Birgitte.

Den digitale platform BARMA, der både kan bruges på smartphone, computer og tablet, tilbyder online kurser til træning af medarbejdere i turismebranchen inden for restauranter og caféer, hoteller samt barer og natklubber. Her kan kan lære mere om Barma