TechBBQ

Hej Startup, skal vi accelerere og skalere din idé?

25.10.2022
Foto: Stefan Thorndahl

Har du en bæredygtig eller digital forretningsidé, du vil skalere? Grib chancen og tilmeld dig turismens næste Startup Accelerator i foråret 2023. Ansøgningsfristen er 20. november.

Accelerér din opstart

Turismen søger iværksættere med bæredygtige og digitale forretningsidéer. Tilmeld dig Startup Accelerator i foråret 2023, og få udviklet din forretningsidé til turismemarkedet. Turisme er et milliardmarked, som dækker forretningsområder som hotel og restaurant, rejsebooking og transport, oplevelser og attraktioner, konferencer og events. Måske har din idé et potentiale i turismen?

Få indsigt i markedet, og mød potentielle kunder og samarbejdspartnere

Markedet er der, og der er potentiale for nye forretningsideer og innovation, som udnytter digitale muligheder eller tilbyder nye bæredygtige oplevelser.

“For GoBoat har samarbejdet været guld værd,” siger Eric Ziengs, GoBoat.

Hub for Innovation in Tourism kan hjælpe med at accelerere din nye virksomhed med markedsindsigt og ekspertrådgivning. I forløbet møder du andre startups, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Netværk er ofte afgørende for succes i opstartsfasen.

Få testet og udviklet din idé til turismen

Acceleratoren giver dig en rådgiver, og du bliver coachet af specialister med stort branchekendskab og netværk inden for turisme. Dit forløb tilrettelægges individuelt efter din forretning og dine behov. Du får udviklet din forretningsidé gennem test, validering og feedback på markedspotentialet.

Læs mere og tilmeld dig senest 20. november her

Hvad indeholder Startup Accelerator?

 • Individuel rådgivning
 • Prototyping
 • Markedstest
 • Specialist workshops
 • Events og konferencer
 • Networking

Hvem kan deltage?

 • Dig, der har en virksomhed med dansk CVR-nummer, registreret efter 1. juni 2016
 • Dig med en forretningsidé, der endnu ikke har registreret et CVR-nummer
 • Dig, der har en ambition om at vækste og skalere din virksomhed
 • Dig, der har en ambition om at skabe grøn og bæredygtig turisme
 • Dig, der brænder for at udvikle nye teknologi – eller for digital disruption.

Ansøgning og forløb

 1. Send din ansøgning. På baggrund af din ansøgning udvælger vi deltagere til en Pre-accelerator.
 2. Udvalgte iværksættere inviteres til at deltage i Pre-acceleratoren, som er en todages workshop. På baggrund af workshoppen udvælges ansøgere til at deltage i et fire måneders forløb med start umiddelbart efter.
 3. Endeligt udvalgte iværksættere fra workshoppen deltager i et accelerationsforløb på fire måneder.

Vilkår for finansiering

Acceleratorforløbet medfinansieres af EU-REACT, Socialfonden og er derfor omfattet af EU’s regler om de minimis. Det betyder, at en virksomhed maksimalt kan modtage støtte på op til 200.000 EUR i en periode på de seneste tre regnskabsår, og der skal derfor udfyldes en de minimis erklæring ved deltagelse. Din deltagelse i projektet udgør statsstøtte estimeret til 95.000 kr.

Parterne bag Startup Acceleratoren

Startup Accelerator er et tilbud fra Hub for Innovation in Tourism. Hub for Innovation in Tourism’s mission er at styrke iværksætteri og innovation i dansk turisme. Projektet er et partnerskab mellem Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark og Dansk Storbyturisme, hvoraf de to sidstnævnte har sekretariat hos Wonderful Copenhagen. Erhvervshusene, Danske Destinationer og Aalborg Universitet Innovation er samarbejdspartnere i projektet. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har bevilget midler fra REACT-EU til projektet.