Forbrugeradfærd

Find viden om turisternes rejsemønstre, forbrugeradfærd og ændrede præferencer under og efter corona.

Turistundersøgelse af særlige gæstebehov, gæsteefterspørgsel og forbrugsmønstre på Vestkysten 2020
Med udgangspunkt i COVID-19 i 2020 har det været interessant at undersøge, hvordan det har påvirket turister og gæsters prioriteringer og forbrugsmønstre på deres ferie. Analysen er gennemført blandt gæster på Vestkysten i juli og august måned 2020. Analysen viser interessante ændringer af gæsteefterspørgsel og forbrugsmønstre.
Webinar: Nye gæster - Ny viden
Webinaret blev afholdt 6. oktober 2020 og sætter spot på den nyeste viden om danske gæsters covid-19-adfærd, da den ændrede gæsteadfærd giver turismevirksomhederne et helt nyt ståsted.
Webinar: Hvordan oplevede gæsterne på Vestkysten den særlige sommer i 2020?
Webinaret, der blev afholdt 24. september 2020, sætter fokus på, hvilke typer af gæster der har besøgt Vestkysten i sommeren 2020, fx mange nye gæster, hvordan Coronakrisen har påvirket turisternes besøg og adfærdsmønstre, samt hvordan de har oplevet destinationernes håndtering af COVID-19.
Podcast: Sådan navigerede Djurs Sommerland sig igennem corona-åbningen
Corona-nedlukningen ramte dansk turisme bredt. I denne episode gør vi dig klogere på, hvad en af Danmarks største attraktioner, Djurs Sommerland, gjorde før, under og efter nedlukningen.
Podcast: Tyske turister i en corona-tid
Tyskland er det klart største og vigtigste udenlandske marked for dansk turisme. Men har corona-situationen ændret ved tyskernes rejseplaner? Og har de stadig lyst til ferie i Danmark? Det handler denne episode af podcasten Tjek på Turismen om.
Danskernes brug af oplevelser sommeren 2020
Del ét af to præsentationer fra EPINION om danskernes forventninger, forbehold og præferencer i henhold til genanvendelse og -åbning baseret på to analyser om danskernes rejseforventninger under corona.
Danskernes rejseforventninger sommeren 2020
Del to af to præsentationer fra EPINION om danskernes forventninger, forbehold og præferencer i henhold til at holde ferie i Danmark baseret på to analyser om danskernes rejseforventninger under corona.