Billy

Regnskabsprogram skaber mere tid

Foto: Billy

Har du også siddet dybt begravet i alt for mange regnskabsark og dokumenter, når du egentlig hellere ville være hos gæsterne? Peter fra Jelling Camping fandt løsningen i et regnskabsprogram, der gør tingene automatisk.

Det behøver ikke være tungt arbejde at have styr på sit regnskab. Alligevel skal man ofte ved flere af de store og kendte programmer som Navision og E-conomic holde tungen lige i munden, når man skal holde styr på de mange forskellige funktioner, som programmerne tilbyder. Dog er det ikke altid, at tiden lige er til at dykke dybt ned i det, når man har en forretning, der skal køre. Derfor valgte Peter Gosvig fra Jelling Camping et alternativ til de store regnskabsprogrammer - den brugervenlige platform, Billy.

Jeg ledte efter et værktøj, der var intuitivt og simpelt at bruge. Jeg har prøvet flere af de store programmer af, og jeg manglede et simpelt og overskueligt program, der bare fungerer og som ikke tager en kæmpe bid af budgettet. Det fandt jeg i Billy.” - Peter Gosvig, ejer Jelling Camping

Peter, som selv står for bogholderiet og regnskabet i sin forretning, sparer både tid og penge ved at bruge Billy, grundet det brugervenlige og overskuelige design. “Alle kan bruge det. Jeg vil klart anbefale programmet til andre i turismebranchen, som ønsker et simpelt og intuitivt regnskabsprogram”.

Billy er udviklet til små og mellemstore virksomheder, hvor du bl.a. kan holde styr på dit årsregnskab gennem et regnskabs- og momsmodul, sende faktura, afstemme med banken og få support. Du kan læse mere om regnskabsprogrammet Billy