Billy

Billy - Få styr på din økonomi digitalt

Foto: Billy

Der findes regnskabsprogrammer som i gamle dage, og så findes der nemme og overskuelige programmer, som er udviklet til små og mellemstore virksomheder. På Billys brugervenlige platform kan du let sende fakturaer og holde overblikket over dit regnskab.

For mange små virksomheder er regnskabet noget, man frygter. Det er uoverskueligt, langsommeligt og ikke mindst kedeligt. Det er nemlig de færreste, der er sprunget ud i livet som ejer af en campingplads, en kiosk eller en lokal attraktion, fordi de synes, at regnskabsdelen er spændende. I stedet er regnskabet noget, der skal overstås, så man kan komme videre i arbejdet med ens egentlige passion.

Netop derfor har programmet, Billy, forsøgt at gøre regnskab så simpelt som overhovedet muligt, så du nemt og hurtigt kan få styr på økonomien og med ro i maven frigive tid til andre opgaver.

Med Billy får bliver du først og fremmest mødt af et brugervenligt overblikspanel, når du logger ind, hvor du mødes af vigtig information såsom, hvornår næste momsindberetning er, så du altid er opdateret.

Billy har desuden et brugervenligt fakturamodul, så du hurtigt kan sende fakturaer fra din computer, tablet eller gennem deres mobilapp, et regningsmodul, hvor du nemt kan uploade og bogføre kvitteringer, og et momsmodul, hvor du får et her-og-nu overblik over, hvad du skylder eller har til gode, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Herudover giver Billy dig mulighed for at lave EAM- og abonnementsfakturering, automatiske rykkere, bankafstemning, årsregnskab, tilbud og holde styr på alle dine kontakter. Skulle du have spørgsmål tilbyder Billy gratis support over chat, mail og telefon alle ugens dage.

Vi ved godt, at det mentalt kan virke som en uoverskuelig opgave, at skifte ens velkendte system ud, men tro os, tiden og hovedpinen du sparer på den lange bane er det hele værd.

Det er gratis at komme i gang med Billy, og ved behov kan du opgradere til premium-planen til 195 kr. om måneden. Læs mere om Billy her: https://www.billy.dk/

Interesseret? Se mere i denne Billy video

Læs iøvrigt, hvordan Jelling Camping har benyttet Billy