Zapier

Zapier - Mere tid til sjovere ting

Foto: Zapier

Zapier er et program, der kan give dig mere tid ved at automatisere gentagende ting, som at sende gæsten en sms, tilføje reservationsoplysninger eller opdatere nyhedsbrevsliste.

Jo flere bookinger, jo bedre - men det betyder også mere arbejde. Du bliver muligvis nødt til at fortælle dit team, hvad de skal gøre klar, du skal sende gæsterne en e-mail-påmindelse, opdatere din nyhedsbrevs abonnent liste, målrette kampagner til afbrudte køb, tilføje betalinger til andre regneark osv osv.. Ender listen nogensinde?

Der er heldigvis en nemmere måde. Zapier er et online automatiserings værktøj, der bygger bro mellem dine foretrukne programmer - som Google Sheets, Mailchimp, Airtable og Mail/Slack. Uanset om de allerede er integreret eller ej, tillader Zapier dem at tale med hinanden ved automatisk at flytte data fra den ene til den næste.

Alt hvad du skal gøre er at opbygge de arbejdsgange, du har brug for - ellers kendt som Zaps. Heldigvis fungerer det uden kodningserfaring eller en ingeniørgrad så alle vi andre nemt kan forbinde to eller flere programmers information, og automatisere enhver af dine rutinemæssige opgaver.

Eksempelvis kan du benytte Zapier ved nye bookinger
Ved at aktivere Zapier-integrationen i dit bookingprogram kan de gentagne reservationsopgaver finde sted i baggrunden, uden anden involvering fra din side. Zapier kan for eksempel opsamle de leads du får gennem Facebook og indsætte dem i dit online excel ark og derefter indsætte personen i din nyhedsbrevsliste, hvorpå vedkommende for tilsendt en personlig velkomstbesked. Og det sker alt sammen automatisk!  

Her er nogle andre eksempler på "Zaps", du kan lave med det samme:
Opret en kontaktliste fra bookingoplysninger til dine marketingstrategier med for eksempel ActiveCampaign
Vind mistede kunder tilbage ved at starte en e-mail-arbejdsgang med Drip fra annullerede bookinger
Føj nye varer til Trello Cards, så dit team kan begynde at komme videre med relaterede projekter
Og så meget mere ...

Prisen starter fra ca. 20 $ om måneden. Dog er der en gratis version med 5 Zaps. Hvor: https://zapier.com/

Interesseret? Se mere i denne Zapier video