Falcon

Falcon - Hold styr dine sociale medier

Foto: Falcon

Dine gæster og kunder forventer, at de kan finde dig på sociale medier, men det kan være svært at holde overblikket og vide, hvad der virker online, og hvad der ikke gør. Her kommer Falcon dig til undsætning.

Det kan være tidskrævende at jonglere med alle de sociale medier, dine gæster og kunder forventer at finde dig på, når der både skal udgives opslag, svares på kommentarer og beskeder og ikke mindst findes gode historier at fortælle om.

Falcon kan hjælpe dig med at forenkle processen og finde lettere rundt i SoMe-junglen. Med Falcon får du et alt-i-en-værktøj, hvor du kan planlægge opslag, svare på beskeder, holde øje med likes og tracke trends på tværs af dine forskellige kanaler såsom Facebook, Instagram og Twitter.

Med Falcon får du blandt andet en indholdskalender, hvor du kan planlægge og tidsindstille opslag til publicering på alle dine kanaler. Det betyder, at du slipper for at være online 24/7, men i stedet blot kan sætte tid af til at skemalægge dine opslag, når det passer dig.

Desuden får du med Falcon en indbakke, der samler beskeder fra alle dine sociale medier ét sted. På den måde sikrer du, at du giver dine kunder og gæster den bedste kundeservice og aldrig misser en besked, ligemeget hvilken platform den kommer fra.

En anden udfordring ved sociale medier er, at det kan være svært at skabe indhold, der er spændende for målgruppen. Her hjælper Falcon også til. Med deres overvågningsværktøj kan du holde øje med, hvilke ord og hashtags indenfor din branche, der trender lige nu. Du kan for eksempel indstille værktøjet til at holde øje med ord som ‘vestkysten’, ‘sommer’ eller ‘ferie’, så du kan ride med på bølgen, når et emne, der relaterer sig til din forretning, trender.

Prisen for Falcon starter ved 129 $ om måneden, og du kan læse mere her: https://www.falcon.io/