GetYourGuide

GetYourGuide - Øg dine bookinger af oplevelsestilbud

Foto: GetYourGuide

Hos GetYourGuide kan du oprette ture, aktiviteter og oplevelser, som kan bookes af platformens mange millioner danske og internationale brugere, så du kan tiltrække flere kunder og gæster.

Som turist kan man i dag nemt finde sin smartphone frem og efter en hurtigt søgning vælge og vrage mellem den mangfoldige række af forskellige aktiviteter og oplevelser på enhver destination.

Men som lokal turisme- eller oplevelsesleverandør kan det være svært at skille sig ud fra mængden. Faktisk kan det være svært overhovedet at blive fundet af turisterne.

Ved at oprette dig på platforme som GetYourGuide, sikrer du at kunderne kan finde dig, når de leder efter spændende oplevelser.

Hos GetYourGuide kan du oprette ture, aktiviteter og oplevelser, som brugere kan booke direkte gennem platformen. Du kan beskrive din aktivitet, angive højdepunkter, pris, tidspunkt, mødested og andre vigtige informationer, så dine potentielle kunder føler sig helt klar til aktiviteten. Når aktiviteten er slut, får deltagerne mulighed for at anmelde deres oplevelse til glæde for platformens andre brugere og for dig - for du har selvfølgelig givet dem et skønt minde for livet.

For at blive oprettet på GetYourGuide skal du indsende en beskrivelse af dig selv, din forretning og dine aktiviteter. Derefter vurderes din ansøgning - især med vægt på, om du skiller dig ud i forhold til andre leverandører i området. Hvis det er tilfældet, accepteres du på platformen, og du kan herefter begynde at oprette dine aktiviteter.

Det er gratis at blive oprettet på GetYourGuide, men platformen tager en procentdel af din indkomst fra bookinger i kommission. Du kan finde platformen her: https://www.getyourguide.dk/.