DuGlemmerDetAldrig

Truestory - Øg dit salg som oplevelsespartner

Foto: DuGlemmerDetAldrig

Når du opretter dig som partner hos Truestory bliver dine oplevelsestilbud eksponeret til mange tusinde potentielle kunder eller gæster, som kan finde og booke dine tilbud direkte gennem platformen.

Truestory er Skandinaviens største oplevelsesplatform. Her er samlet over 600 oplevelser i Skandinavien, og platformen får over 4 millioner besøgende om året.

For dig, der sælger oplevelser, kan platformen dermed være vejen til nye kunder og gæster, der måske indtil nu slet ikke vidste, at du eksisterede. Hos Truestory kan du finde alt fra bridgewalking og flødebollekurser, over vin- og ølsmagning til spaophold og tandemspring. Du kan altså her få eksponeret oplevelser af enhver form. Så længe de er autentiske, lokale og af god kvalitet - det er nemlig, hvad folkene bag Truestory kigger efter, når de håndplukker oplevelser til platformen.

For at blive oplevelsespartner skal du i kontakt med Truestory via mail. Sammen taler I om mulighederne for at få dine oplevelser på platformen, og når I er nået til enighed, sørger Truestory for at oprette dem.
Når din oplevelse bliver booket, modtager du en booking-notifikation, og på den valgte dato møder gæsterne op, og du giver dem en god og uforglemmelig oplevelse - lige meget om du tager dem med på tur gennem en af landets skønne nationalparker, lærer dem at bage den perfekte pizza, sender dem afsted på kanotur eller noget helt andet. Imens holder Truestorys system automatisk styr på alt det administrative i forhold til betaling og udbetaler pengene for bookingerne til dig én gang om måneden.

Det koster ikke noget at blive partner hos Truestory, men platformen tager kommission, når din oplevelse bliver solgt. Du kan finde platformen her: truestory.dk

Læs i øvrigt hvordan Bridgewalking Lillebælt bruger Truestory til at sælge flere tusinde billetter.

Hvis du har en interesse i det norske og svenske marked, eller ønsker at komme ind på det marked, er det relevant at nævne, at Truestory også er aktive i Norge og Sverige med henholdsvis truestory.no og truestory.se