MobilePay

MobilePay - Nem betaling - for både dig og din kunde

Foto: MobilePay

Dine kunder og gæster forventer en nem og bekvemmelig oplevelse - også når det kommer til betalingen. Hertil er MobilePay en ideel betalingsløsning, som allerede bruges af over 150.000 danske butikker og webshops.

Appen, MobilePay, er allerede kendt og elsket af over 4,2 millioner brugere. Den gør betaling nem og bekvem, fordi man som kunde undgår at rode med både mønter og pinkoder, men kan gennemføre betalingen med et hurtigt swipe på telefonen.

Hvis din virksomhed ikke allerede er hoppet med på mobilbetalingsbølgen, er det altså nu, du skal med, hvis du vil leve op til dine kunder, gæsters og besøgendes forventninger anno 2021.

Betalingsløsningen gør det også både nemt og sikkert for dig at håndtere transaktioner. Du kan bruge den i din faste forretning, på din restaurant eller på dit hotel som en integreret del af dit kassesystem, eller du kan lade kunder overføre penge til dit MobilePay MyShop-nummer, som ikke kræver noget ekstra udstyr.

MyShop-muligheden betyder også, at du hurtigt kan opsætte eksempelvis en popup-isbod på dage, hvor solen brænder igennem, et udsalgstelt, når gaden er fyldt med turister eller en madbod på den lokale festival uden at skulle have fat i dankortterminaler. 

Som noget nyt har MobilePay integreret muligheden for at give gaver via appen. Du kan ansøge om at blive partner i deres gaveunivers, så brugere nemt kan købe digitale gavekort til din forretning gennem appen, som de kan sende til deres kære.

MobilePay har forskellige erhvervsløsninger alt efter, hvad du har behov for. Oprettelsen koster 499 kr. og desuden tager MobilePay et gebyr pr. transaktion. Du kan læse mere og finde den bedste løsning for dig her: https://www.mobilepay.dk/erhverv.