Zettle

Zettle - Let hverdagen med nemme betalinger

Foto: Zettle

Zettle tilbyder brugervenlige betalingsløsninger og kassesystem og har især specialiseret sine produkter til små og mellemstore virksomhedsejeres behov.

Betalinger skal foregå nemt og bekvemt for kunden, og for dig skal det være nemt at holde overblikket over din forretning og dine salg. Her hjælper Zettles betalingsløsninger, som er specialiseret til behovene hos restauranter og i butikker.

Som butiksejer eller restauratør kan du nemt administrere, sælge og holde overblik over dine betalinger med Zettles kassesystem. Selve systemet er stilfuldt og kompakt, så det passer til den moderne butik eller restaurant uden at tage meget plads.

Den helt store fordel er at systemet er mobilt og ikke behøver en ledning. Du kan således tage imod kortbetalinger udenfor ved isbutikken, ved minigolf eller andet.

Desuden kan du med den tilhørende Zettle Go-app, som registrerer alle salg, nemt oprette og sælge gavekort, give refunderinger og rabatter, integrere betalingsmetoder, udskrive kvitteringer eller sende dem til kundens e-mail og meget mere. App'en har et enkelt design og er meget brugervenlig, og du kan derfor hurtigt kan klare opsætningen, tilføje priser, billeder og moms, ligesom det er nemt at oplære dit personale i at bruge appen, så I hurtigt kan komme i gang med at sælge.

Systemet giver dig desuden overskuelige salgsrapporter og direkte salgsovervågning på telefonen, hvilket både giver nemmere bogføring, men også hjælper dig til at træffe bedre beslutninger på baggrund af dine salgsdata, så du kan udvikle din forretning.

Zettle har en række forskellige pakkeløsninger, som passer til dine behov alt efter, om du er en lille virksomhed, en restaurant, en butik eller har brug for en mobil eller komplet løsning. Løsningerne koster fra ca. 1.900kr, og derudover tager Zettle et gebyr pr. transaktion. Du kan læse mere om Zettle her: https://www.zettle.com/dk.

Interesseret? Se mere i denne Zettle video