Piktochart

Piktochart - Skab visuelt indhold i ethvert format

Foto: Piktochart

Piktochart er et online værktøj, der hjælper dig til at forbedre din kommunikation ved at lave visuelt indhold såsom flotte og letforståelige infografiker, præsentationer, social medie-opslag, rapporter mm.

Vi mennesker er meget bedre til at opfange visuelt indhold, end vi er til at processere tekst og tal. Derfor er det en fordel at arbejde med visuelle elementer, når du skal fange andres opmærksomhed for eksempel gennem din markedsføring.

Og her kan Piktochart hjælpe dig! Piktochart er et online designværktøj, som er bygget på en brugervenlig platform, som du nemt kan komme i gang med uden at have stærke grafiske kompetencer eller en design-baggrund.

Med Piktochart kan du nemt skabe for eksempel professionelle rapporter, som du kan vise til din bestyrelse, flotte præsentationer af din campingplads, letforståelige infografikker, der viser resultaterne fra jeres seneste gæsteundersøgelse, iøjnefaldende plakater, der reklamerer for jeres nyeste aktivitet eller engagerende opslag til jeres sociale medier.

Du kan desuden nemt uploade dit logo, dine egne billeder og din egen font til Piktochart-platformen, så du kan skabe indhold, der passer til lige præcis din virksomhed. Mangler du visuelle elementer til at give dit indhold den helt rigtige stemning, kan du desuden gå på jagt efter skabeloner, billeder og grafik i Piktocharts gratis bibliotek og indsætte det direkte på dit eget indhold.

Piktochart har tre forskellige pakkeløsninger, og du kan komme i gang helt gratis og efterfølgende hvis der er behov opgradere til Pro- eller Team-pakken, der kræver betaling. Du kan komme i gang med Piktochart her: https://piktochart.com/.

Interesseret? Se mere i denne Piktochart video