Startup Accelerator

Hey Startup, har du en digital eller bæredygtig løsning, der skaber værdi for turismen?

28.6.2023
Foto: Mette Johnsen

Så grib chancen for at accelerere din vækst i efteråret 2023 ved at søge Hub for Innovation in Tourisms accelerationsforløb. Ansøgningsfrist er 17. August 2023.

Turisme er et milliardmarked, som dækker forretningsområder som hotel, rejsebooking og transport, oplevelser, konferencer og events. Måske har din løsning potentiale i turismen? Du kan have en løsning, der allerede er på et andet marked, som du nu ønsker at løfte ind på turismemarkedet. Er din løsning skalerbar i turismeerhvervet fx i kyst- og natur-, -storby eller erhvervs- og mødeturismen, så søg accelerationsforløbet.

4 måneders accelerationsforløb

Accelerationsforløbet er et individuelt forløb med udgangspunkt i dine behov og udfordringer. Du får:

  • Individuelle rådgivningsmøder med fokus på kompetence- og forretningsudvikling
  • Individuel sparring fra en konsulent, som bliver matchet dine behov fra starten og sparring med konsulenter med branchekendskab og netværk inden for turisme
  • Masterclasses fx med fokus på prissætning
  • Mulighed for deltagelse på events og konferencer bl.a. Tech BBQ.

Hvem er du

Acceleratorforløbet er for iværksættere, der har fokus på at bidrage til at skabe bæredygtige løsninger til turismen eller udnytte ny teknologi eller digitale løsninger. Du ønsker at vækste din virksomhed i turismen, skabe bæredygtige løsninger (grøn, social og/eller økonomisk) og arbejder for at skabe nye digitale løsninger.

Sådan ansøger du

Alle forretningsidéer til turismemarkedet kan søge ind og blive udvalgt til accelerationsforløbet. Du kan søge ind uden at have et CVR-nummer. På baggrund af din ansøgninger udvælges deltagere til pre-acceleratoren 29. og 30. august 2023. På pre-acceleratoren vurderer teamet bag Hub for Innovation Tourism, hvilke startups der udvælges til det endelige accelerationsforløb på fire måneder fra september til december 2023.

Læs mere om forløbet og tilmeld dig

Partnerne bag

Accelerationsforløbet er en del af Hub for Innovation in Tourism (HIT), der er et partnerskab mellem Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark og Dansk Storbyturisme - Wonderful Copenhagen. Accelerationsforløbet er medfinansieret af EU-midler fra Socialfonden Plus og decentrale erhvervsfremmemidler.

Heidi K. Dahl Larsen
Vil du vide mere?

Sekretariatschef, Hub for Innovation in Tourism

hda@kystognaturturisme.dk