Sangstrup Klint

Nyt website for videndeling i kickstart-projektet

21.8.2020
Foto: Jonas Togo

Med projektet Kickstart dansk turisme 2020 blev en national holdindsats for at genrejse dansk turisme skudt i gang. På et nyt fælles website samles op på erfaringer, delresultater og inspiration i projektet.

Med projektet Kickstart dansk turisme 2020 blev en national holdindsats for at genrejse dansk turisme skudt i gang. Projektet består af 10 initiativer, der skal sikre på både kort sigt og langt sigt at øge omsætningen hos landets trængte overnatningssteder, attraktioner og spisesteder.

På det fælles website www.kickstartdanskturisme.dk samler vi op på den viden, der bliver genereret i initiativerne. Målet er, at erfaringer, delresultater og inspiration løbende bliver spredt effektivt og bredt til destinationerne og erhvervet.

Allerede nu er der masser af nyttigt indhold på websitet – fra artikler og analyser til podcasts og et webinar.

Forskere fra Aalborg Universitet har fx undersøgt nye takeaway-initiativer samt kreative modeller for at sikre en omsætning trods nedlukninger og afstandskrav. 

Websitet indeholder også tips og tricks til, hvordan man kan skabe tryghed for gæsterne eller styrke relationen i en svær tid, og derudover ligger to nye podcasts fra ’Tjek på turismen’ om henholdsvis de tyske turister i en coronatid, og hvordan man kan øge omsætningen med nogle enkle greb.

 

Tilmeld dig projektets nyhedsmail og bliv løbende opdateret på nyt indhold på websitet.

 

Besøg websitet