Danmark på Skinner

Oplev Danmark på Skinner

8.7.2020
Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Mange danskere skal holde ferie i Danmark i år og genopleve hjemlandet med nye øjne. Med en ny kampagne kan danskerne også opleve ”Danmark på Skinner" med et DSB Rejsepas eller prisvenlige Orange-billetter, der åbner op for oplevelser i hele Danmark.

Coronakrisen har haft stor indvirkning på danskernes sommerferie, der for manges vedkommende kommer til at foregå i hjemlandet i år. Nu kan danskerne også opleve Danmark på Skinner med et DSB Rejsepas eller prisvenlige orangebilletter, der begge er del af regeringens Sommerpakke.

Det er Dansk Kyst- og Naturturisme, der står bag projektet Danmark på Skinner i samarbejde med VisitDenmark, DSB og alle landets destinationer. Her ønsker man at inspirere til oplevelser i hele Danmark, hvor man undervejs kan stå af toget, bussen eller metroen og gå på opdagelse i eget land.

"Danmark har utroligt meget at byde på - særligt på denne tid af året, og jeg håber derfor, at danskerne vil benytte lejligheden til at begive sig ud på ukendt territorium. Hver station, hver by og område byder på oceaner af oplevelser, og vi har gennem dette projekt forsøgt at gøre oplevelserne lettilgængelige for de danskere, der har lyst til at opleve hjemlandet gennem nye briller", forklarer Sisse Wildt, der kommunikationschef hos Dansk Kyst- og Naturturisme.

Hjemmesiden www.danmarkpåskinner.dk er netop lanceret, og her kan man finde inspiration til oplevelser under sin næste ferie i Danmark. Dertil bliver kampagnen også forstærket med online tilstedeværelse og outdoor-plakater på DSB togstationer. De deltagende destinationer har også mulighed for at tage kampagnen med i egen markedsføring.

Når man ikke at få fingrene i et rejsepas, har DSB netop frigivet intet mindre end en million Orange-billetter til max 99 kr., så danskerne kan rejse billigt fra 27. juni til og med 9. august.

Sisse Wildt
Vil du vide mere?

Kommunikations- og administrationschef

swi@kystognaturturisme.dk