Hantholm

Redskaber og værktøjer

Foto: Dansk Kyst- og Naturturisme

Her kan du finde redskaber og værktøjer, der er udviklet som del af projekter, Dansk Kyst- og Naturturisme er involveret i. 

Løkken Strand
Daniel Brandt Andersen

DGNB for hoteller og ferieresorts

Dansk Kyst- og Naturturisme  har sammen med Rådet for Bæredygtigt Byggeri udviklet to værktøjer til at tænke bæredygtighedstiltag ind i de tidligste projektfaser. 

Det ene er et screeningsværktøj til vurdering af hotellers og ferieresorts bæredygtighedstiltag. Det andet er en miniguide, der uddyber emnerne i screeningsværktøjet, og som giver en introduktion til DGNB-certificeringer, herunder samspillet med hoteller og ferieresorts. 

Spil til oplevelsesinnovation_Skab oplevelser
Dansk Kyst- og Naturturisme

Værktøjskassen "Skab oplevelser"

Et spil til at udvikle nye eller forbedre eksisterende oplevelser med udgangspunkt i gæsternes behov, motivationer og efterspørgsel. Værktøjskassen er udviklet i projektet "Vestkystens turismevækstklynge" af innovations- og forretningskonsulenterne Idea and Daughters samt Further og er baseret på en gap- og potentialeanalyse fra Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner.

Værktøjskassen består bl.a. af en spilleplade og kort til gæstebehov og testtyper, som du kan hente her.

Bornholm
Niclas Jessen

Vejledning for Dansk Kvalitetsturisme

Vejledning for Dansk Kvalitetsturisme er en guide til at arbejde målrettet og systematisk med kvalitets- og serviceniveauet i den danske turistbranche.

Vestkystruten
Flying October

En miniguide til overnatningsssteder

10 genveje til mere og bedre forretning med outdoor-oplevelser. 

Denne guide er udarbejdet af Orange Elevator, juni 2022 for Destination Vadehavskysten, Destination Vesterhavet og Destination Nordvestkysten. Guiden er lavet i forbindelse med projektet ’Vækst og værdiskabelse hos Vestkysten turismeerhverv’, som er medfinansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Dansk Kyst- og Naturturisme.