Normann Copenhagen

Kickstart innovationen

Foto: Normann Copenhagen

COVID-19 har medført nye behov og adfærdsmønstre for storbyens gæster. 'Kickstart innovationen' vil derfor accelerere digitale løsninger til turismebranchen, så de kommer hurtigere på markedet og gør en forskel.

Wonderful Copenhagen VisitAarhus VisitOdense Destination Nord

 

Danmarks storbyer leder efter digitale produkter og services, der kan hjælpe turismebranchen i storbyerne med de udfordringer, der er kommet i kølvandet på COVID-19.

Udfordringerne er mange da rejse-, forbrugs- og adfærdsmønstre har ændret sig radikalt, i takt med at COVID-19 restriktionerne er blevet en del af vores hverdag og mindset.

Behov for et digitalt lag

Der er et behov for forandring, tilpasning af turismens forretningsmodeller, og udvikling af nye digitale produkt- og serviceløsninger, der kan hjælpe med at øge omsætningen hos turismevirksomheder hele vejen rundt.

Storbyerne har behov for et digitalt lag, der gentænker de analoge processer og skaber den tryghed, storbyens besøgende efterspørger.

Produkter der kan skubbe til den digitale transformation og løsninger der kan løfte turismen ind i den digitale tidsalder.

Sådan deltager du

Alle typer af innovative virksomheder inviteres til at ansøge med deres bud på et produkt eller en service. Frist for udfyldelse af ansøgningen er 1. januar 2021.

Find ansøgningsskema og læs meget mere om forløbet her

Den 10. december blev der afholdt informationsmøde om Kickstart Innovationen og projektets formalia.

Mødet blev optaget. Se eller gense informationsmødet her

Kontakt

Wonderful Copenhagen
Jakob Christian Ipland
jci@woco.dk
2371 082

VisitAarhus
Anne Sofie Søegaard Thomsen
ast@visitaarhus.com
2810 1879

Destination Fyn
Ina Svop
isvop@destinationfyn.dk
2166 0241

Destination Nord
Julie Holm Nielsen
jn@destination-nord.dk
2830 3490