Actimo

Actimo - Træn og tal med dine ansatte digitalt

Foto: Actimo

Actimo er en app, der styrker engagementet blandt dine medarbejdere gennem motiverende e-læring, chatfunktion og real-tids analyser af performance, medarbejderanalyser og meget mere.

De fleste aktører i turisme- og oplevelsesbranchen sidder ikke bundet til skrivebordet dagen lang. De har travlt med at tjekke op på gæster, lave aktiviteter eller sælge til de kunder, der kommer forbi. Dét kan gøre det være svært at kommunikere og holde alle medarbejdere opdaterede på vigtige nyheder og daglig information.

Appen, Actimo, giver dig dog mulighed for at have alle dine medarbejdere ved hånden hele tiden. Via appen kan I nemt kommunikere gennem beskeder, I kan samles i forskellige sociale grupper, og du kan holde dig opdateret på medarbejdertilfredsheden gennem nemme feedback-værktøjer.

Desuden kan du bruge Actimo til at træne dine medarbejdere på let og motiverende vis. App'en giver nemlig mulighed for at lave skræddersyede online-kurser, som du blandt andet kan bruge, når nye sæsonmedarbejdere skal introduceres til arbejdet, eller når dine medarbejdere skal introduceres til en ny aktivitet, så du sikrer dig, at alle kan fortælle jeres gæster om de nye tiltag, på den rigtige måde.
For at motivere medarbejderne til at tage kurserne sørger Actimo for at bruge engagerende metoder som point og badges, og app'en giver desuden mulighed for at lave interne konkurrencer for at se, hvem der klarer sig bedst.

Til sidst giver Actimo dig også adgang til real-tids indsigter i, hvordan medarbejderne har det lige nu, hvilke teams og medarbejdere, der klarer sig bedst i forhold til jeres mål, og hvordan I forbedrer jer over tid.

Med Actimo får du få en gratis 14 dages prøveperiode, og herefter starter planerne fra 3,5 € om måneden pr. medarbejder. Læs mere om app'en her: https://www.actimo.com/.

Interesseret? Se mere i denne Actimo video

Læs iøvrigt, hvordan Sommerland Sjælland har benyttet Actimo til oplæring af sæsonmedarbejdere