BarMa

Barma - Få et læringsunivers til din forretning

Foto: BarMa

Barma er et digitalt læringsunivers tiltænkt dig, der arbejder i hotel- og restaurationsbranchen, og som ønsker at investere i dine medarbejderes færdigheder, så I sammen kan skabe endnu bedre kundeoplevelser.

Det kan være tidskrævende både at styrke eksisterende medarbejderes færdigheder og at oplære nye medarbejdere. Faktisk kan det tage helt op til 9 måneder, før nye medarbejdere er fuldstændig oplært i hotel- og restaurationsbranchen.

For at hjælpe med træningen, tilbyder Barma effektiv e-læring til hoteller, restauranter, barer og andre i servicebranchen. Barma udvikler motiverende og praktiske kurser sammen med feltets førende eksperter, og sikrer dermed, at dine medarbejdere lærer fra de bedste.

Gennem Barma kan dine medarbejder for eksempel styrke deres kompetencer og blive bedre til at sælge mere til jeres kunder, håndtere COVID-19, eller du kan selv oprette et kursus med et specifikt fokus for din forretning. Da platformen kan tilgås digitalt fra både computer, tablet og telefon, betyder det også, at dine medarbejdere kan deltage i træningen, når det passer dem.

Kurserne udvikles ud fra nogle simple motiverings-principper, og Barma sikrer dermed, at de er engagerende ved for eksempel at belønne deltagerne med certifikater og scoreboards, så de kan følge deres egne fremskridt. Desuden identificerer Barma, hvor dine medarbejdere har udfordringer og sender rapporter til dig, så du kan udvikle din medarbejdertræning og/eller hjælpe de specifikke personer med at forbedre sig.

Barma tilpasser deres priser til din virksomheds budget, størrelse og kompleksitet, og du kan læse mere om træningsplatformen og booke en gratis demo her: https://barma.dk/.

Læs iøvrigt, hvordan Evald Brasserie & Café har benyttet Barna