Loom

Loom - Kommunikér nemt gennem videobeskeder

Foto: Loom

Fordi det ofte er lettere for både afsenderen og modtageren at forklare og forstå beskeder gennem video frem for tekst. Med Loom kan du optage videobeskeder, hvor du filmer din skærm, dig selv eller begge dele.

Forestil dig, at du skal fortælle din kollega, hvordan hun lægger et opslag på jeres Facebookside, hvilke knapper sæsonmedarbejderen skal bruge på kasseapparatet, eller at du skal forklare, hvordan billetsystemet virker hos jer.

For de fleste af os vil det være lettere og hurtigere at give de beskeder mundtligt gennem video, end det vil være at sætte os ned og skrive side op og side ned. Og for de fleste modtagere, er det ligeledes lettere at se en kort video end at blive mødt af en mur af tekst.

Derfor kan du med fordel bruge værktøjet, Loom, når du skal sende beskeder. Loom giver dig nemlig mulighed for at optage korte videobeskeder, hvor du optager enten din skærm, bruger dit webcam til at optage dig selv - eller begge dele. Og det hele kan gøre hurtigere end at sende en mail eller mødes fysisk.

Du kan nemt installere Loom i din browser og få adgang til at optage din skærm eller dit kamera. Når din optagelse er færdig, trykker du blot på ‘stop’-knappen, og herefter kopierer Loom automatisk et link, som du kan dele med modtageren gennem e-mail, chat eller lignende. Inden du sender videoen, kan du desuden let redigere den, så den står helt skarpt. Du kan også kontrollere, hvem der ser videoen ved at kræve, at modtageren angiver en kode for at se den, og når dine modtagere ser videoen, kan de reagere på den via emojis og kommentarer.

Du kan komme gratis i gang med at bruge Loom, og har du behov for ekstra funktioner eller en ubegrænset mængde videoer, kan du opdatere til Business-modellen fra 8 $ om måneden. Du kan finde værktøjet her: https://www.loom.com/.

Interesseret? Se mere i denne Loom video