DigitalGuest

DigitalGuest - Gæsteservice, kommunikation og mersalg

Foto: DigitalGuest

DigitalGuest gør det nemmere at kommunikere med jeres gæster før, under og efter opholdet – resultatet er en endnu bedre gæsteoplevelse!

DigitalGuest er et system, der gør det muligt at give dine gæster alt den vigtige information, når gæsten har brug for det– både før, under og efter deres ophold. Det kunne f.eks. være dine åbningstider, WiFi-koden, restaurantens menukort, oplevelser i lokalområdet osv. I stedet for at skrive information i en fysisk gæstebog eller på skilte, så kan du i stedet sende dine gæster til dit online univers, hvilket gør det nemt at opdatere.

Du kan også bruge DigitalGuest til at sælge mere til dine gæster. Du kan f.eks. lade dem booke bord i jeres restaurant, tid på minigolfbanen eller deres næste overnatning. Du kan også lave rabatkuponer til dine gæster, eller du kan gøre det muligt for dem at lave tilkøb til deres ophold – det kunne f.eks. være morgenmad, frokostkurv eller almindelig roomservice.

Du kan desuden også bruge det til at kommunikere direkte med dine gæster vha. SMS eller email. Du kan kommunikere med én, flere eller alle gæster på samme tid. En multi-message til alle dine gæster kan f.eks. være nyttig, hvis uheldet er ude, og strømmen er gået. Det kan også være en fordel at kommunikere med gæsterne individuelt eller i grupper, hvis et selskab eller en enkelperson f.eks. har glemt sine ejendele i fællesområdet.

Sidst men ikke mindst har du muligheden for at lære dine gæster endnu bedre at kende. Systemet indsamler nemlig data om dine gæsters interesse i dine services, og hvilken type indhold der er mest populær samt dine indtægter i forbindelse med tilkøbsprodukter og services.

Det kan f.eks. være, at du finder ud af, at dine gæster er særligt interesserede i din cykeludlejning, at specifikke varer sælger bedre end andre som tilkøb, eller at en type rabatkupon er mere populær end andre.
På den måde får du et bedre indblik i dine gæsters adfærd og interesser, som du både kan bruge i din videre brug af platformen, men også som inspiration til dine øvrige marketingaktiviteter.

Løsningen kan integreres i dit eksisterende system.
Pris: 995/pr md for light version uden kobling til system. (Det er muligt at prøve gratis) Læs mere her: www.digitalguest.dk

Interesseret? Se mere i denne DigitalGuest video

Læs iøvrigt hvordan DigitalGuest øger serviceoplevelsen på en campingplads