GoVisit

GoVisit - Turismeplatform

Foto: GoVisit

GoVisit samler og inspirerer gæster til velkendte, men ikke mindst nye og spændende eventyr i den danske natur.

GoVisit er en online platform, hvor besøgende og turister kan søge efter oplevelser og ophold ud fra, hvor de opholder sig eller, hvor de gerne vil besøge. Gæsten kan også sortere efter spændende events og aktiviteter.
Platformen kan bedst beskrives som et moderne digitalt talerør fra aktører til gæster. I stedet for at gæsterne skal overvældes af reoler fyldte med brochurer, kan de i stedet downloade GoVisit app’en og lade sig inspirere af relevant indhold.
Ved at være såkaldt ”partner” på GoVisit platformen får du fremvist din virksomhed for et stort, og voksende, relevant publikum.
Engang ønskede alle aktører at have sin egen app. Mange er sidenhen lukket ned, for det er dyrt, og ikke mindst svært at få brugerne til at hente en app til blot EN funktion.
Med GoVisit app, er det imidlertid nemt for gæsten, idet de kan bruge den hos alle GoVisit partnere – og altså ikke skal hente en ny app, hver gang.

GoVisit er en nem vejviser til gæsten, hvor den inspirerer til spændende oplevelser, i form af nyheder, steder og events.
Der er flere fordele foruden de åbenlyse markedsførings- elementer i at blive eksponeret for et dedikeret turisme og oplevelses publikum.

I skal kun oprette indholdet ét sted, og så får turisterne mulighed for at se det både i app’en, på en online kalender og, hvis I ønsker det, så kan turisten se jeres aktiviteter på infoskærme hos jer.

Pris: Basispakken koster fra ca. 995,- om året, og der er derudover flere pakker man kan opgradere med.
Se mere på www.govisit.dk/

Læs iøvrigt, hvordan Grenå Strandcamping har benyttet GoVisit