GoodiePack

GoodiePack - Salgs- og gæsteservice værktøj

Foto: GoodiePack

GoodiePack er et softwareværktøj, der gør det nemmere for dig at kommunikere, markedsføre og sælge mere til dine fysiske gæster. Resultatet er en endnu bedre gæsteoplevelse.

GoodiePack er et salgs- og serviceværktøj, hvor turismevirksomheder kan pakke relevant indhold i ét link, som sendes til gæsterne fx på sms før ankomst. Således skal gæsten hverken downloade eller logge ind for at tilgå indholdet. Indholdet er personligt for den enkelte gæst, hvilket giver dig mulighed for at give gæsten en personlig oplevelse allerede før ankomst, et tidspunkt hvor de fleste af jeres konkurrenter ikke har fokus på relation og mersalg.

En typisk opsætning inkluderer for eksempel en vejvisning til dit sted, måske efterfulgt af en kort video, hvor du byder gæsten velkommen, herefter kan vedkommende se de ”pakker” som du tilbyder ham/hende. Disse pakker kan både bookes og betales direkte igennem værktøjet, hvilket gør det nemt for dig.

Om det er overnatning, oplevelser, bespisning, lokale snacks eller noget helt femte er op til dig. Pakkerne giver gæsten indblik i, hvad I tilbyder, og gør det utrolig nemt for gæsten at finde ekstra ydelser som kan øge deres oplevelse.
Således kan I tilbyde både gæsteservice og mersalg i én og samme pakke.

Eksempler på hvad du kan inkludere pakker;

Velkomst kurv med lokale specialiteter
Morgenmad
Vouchers til is, minigolf, fisketur og lignende.
En unik rabatkode til det lokale museum eller anden samarbejdspartner og meget meget mere.

En goodiepack kan indeholde video, lydfiler, billeder, tekst og meget mere. I kan desuden indsamle gæste feedback om opholdet, få gæsten til at henvise en ven, få gæsten til at anmelde opholdet på Tripadvisor, eller lave en ny online booking.

Pris:
Se mere på www.goodiepack.com/

Interesseret? Se mere i denne GoodiePack video