Instagram Shop

Instagram Shop

Foto: Pexels

Personer er altid kommet til Instagram for at opdage nye produkter. Når de bliver inspireret af noget, er det med Instagram Shop funktionen super let for dem, at købe det med det samme.

Dine gæster og besøgende kan besøge din Instagram butik fra en din virksomheds Instagram-profil eller gennem Feed and Stories. Når de er i Instagram Shop, kan de gennemse produkter, udforske samlinger og købe produkter - let og lige til. 

Instagram Shopping er et sæt funktioner på tværs af Instagram, der giver personer mulighed for at købe elementer via dine billeder og videoer, uanset, hvor de er i appen. Du kan ‘tagge’ op til fem produkter pr. billede eller 20 produkter pr. karussel, du lægger op på Instagram.

Når dine gæster eller online besøgende trykker på billedet, kommer der en lille pil til syne ved hvert taggede produkt. Denne pil illustrerer, at de kan få flere informationer ved at trykke på den. Produktdetaljerne trækker Instagram automatisk fra et produktkatalog tilknyttet din virksomheds Facebook Business Manager.

Det vil altså sige, at du med Instagram Shop vil kunne lede brugerne ind til mere detaljerede billeder af dine produkter, produktbeskrivelser samt en mere tydelig pris. Herfra kan du lede brugeren direkte ind til webshoppen, hvor det taggede produkt kan købes.

Det er rigtig nemt at komme igang og der er skrevet en nem guide til hvordan på Instagrams Business Side