TooGoodToGo

TooGoodToGo - Bekæmp madspild og øg din indtjening

Foto: TooGoodToGo

Appen TooGoodToGo er på en mission om at redde måltider og bekæmpe madspild. Du kan bidrage og samtidigt øge din omsætning ved at sælge overskudsmad gennem app'en i stedet for at smide den i skraldespanden.

Der er ingen fordele ved at smide mad ud: Du går glip af potentiel indtjening, fordi maden ikke bliver solgt, og så bidrager du samtidigt til klodens samlede mængde af madspild, som lige nu tæller en omkring 1,6 milliarder tons mad om året.

I stedet for at smide maden ud i slutningen af dagen, eller når den nærmer sig sidste salgsdato, giver TooGoodToGo dig mulighed for at pakke maden i såkaldte “lykkeposer”, som nemt kan sælges til appens mange tusinde brugere.

Appen er for dig, der sælger fødevarer i den ene eller anden form - om du arbejder på hotel, restaurant, i et bageri eller i en fødevarebutik, kan du blive en del af appen og sælge ud af dit overskudsmad.

Og det er nemt, når du først er i gang! Du indberetter, hvor mange lykkeposer, du forventer at have i overskud, og du kan nemt justere antallet, så det passer på den enkelte dag. Appens brugere reserverer en pose i løbet af dagen, og handlen går først igennem, når du accepterer den. Således forpligter du dig ikke til at have mad klar til brugerne, hvis du skulle få udsolgt og ikke have den forventede mængde mad i overskud. Når dagen er ved at være omme, fylder du så blot lykkeposerne med dit overskudsmad, og så kommer de brugere, der har reserveret poserne, og henter dem inden for et tidsinterval, som du selv har sat.

En anden fordel ved appen er, at du bliver eksponeret til en masse brugere, som måske får øjnene op for dig og kommer igen - både som madspildskunder og som almindelige kunder.

Det er gratis at komme i gang med TooGoodToGo, og du kan tilmelde din forretning her: https://toogoodtogo.dk/.