Shopify

Shopify - alt, hvad du skal bruge for at sælge online

Foto: Shopify

Shopify har en af markedets laveste barriere for at komme i gang med at sælge dine ting online, og brugeroplevelsen er god og enkel, både fra dig som afsender og for kunden/gæsten. Derudover er platformen en af de billigste, hurtigste og bedste muligheder for at sælge dine ting online.

Platformen gør det nemt for dig at starte drømmen om en webshop, hvad end du kender til kodning eller ej. Uanset din erfaring og tekniske snilde, kan du komme til at opleve rejsen fra, at et produkt lægges på din webshop til, at det første salg gennemføres.

Det starter med at du vælger mellem mere end 70 professionelle og gratis skabeloner/temaer til din online butik. Herefter tilpasser du farver, billeder og skrifttyper. Intet af dette kræver særlige design eller it-færdigheder.

Men platformen er langt mere end en hjemmeside, og alt hvad du skal bruge til at lave din online butik kan findes som smarte tilføjelsesmoduler eller som de selv kalder det apps. De mange apps i Shopifys app store, er en af de store styrker ved Shopify. Der er nemlig apps til alt fra betalingsløsninger, integrationer til CRM, ERP eller andre forretningssystemer, samt til marketing automation systemer, annonceringskanaler, sociale medier og meget meget mere. 
Ved at koble de forskellige apps til din online butik kan du således sammensætte en fuldt funktionel webshop.
 
Det har aldrig været lettere, hurtigere eller mere skalerbart at sælge online eller imponere dine kunder med en flot webshop. Alting er selvfølgelig designet til at se lige så lækkert ud på mobil som på en desktop computer. 

Priserne starter fra 29 dollar med en “Basic Shopify”
Find den på shopify.dk

Interesseret? Se mere i denne Shopify video tutorial