Events og arealer

Find inspiration til anvendelse af arealer og etablering af events under og efter corona.

Crowd - Roskilde Festival
Jens Dige / Rockphoto

Tæt på eller hver for sig? Eventadfærd i en post-pandemisk brydningstid

Hvilke tanker gør kommende deltagere sig om de festivaler og events, som snart genåbner? Hvad kan vi lære af nedlukningen, når det kommer til eventdeltageres forventninger og de nye fællesskaber, der måske vil opstå i kølvandet på covid-19? Det giver flere nylige undersøgelser et praj om.

CLICK Festival i Helsingør
Daniel Overbeck

Dancing on my own? Festivaler og events under og efter corona

Aflysninger af festivaler var for mange danskere en af de mest synlige og markante tegn på coronaens hærgen i sommeren 2020. Vi ser nærmere på nye festivalformater og diskuterer fordele og ulemper for gæsteoplevelse og økonomi som følge af nedskalering og brug af digitale platforme.

Bord for en i Sverige
Linda Karlsson

To stay eller to go? Internationale perspektiver på corona-pop-ups

Nedlukninger og begrænsninger som følge af corona-pandemien har tvunget restaurationer og turismevirksomheder til at tænke nyt og kreativt. Artiklen her kigger nærmere på inspirerende danske og internationale tiltag.

Udeservering ved C. W. Obels Plads
Laura James

Pop-up, pop-ind eller pop-ud? Innovation på Aalborgs madscene under og efter corona

Begrænsninger og restriktioner i kølvandet af corona-krisen har tvunget restauranter og caféer til at tænke nyt og kreativt for at få forretningen til at løbe rundt. Artiklen giver et par konkrete eksempler fra Aalborg, der har taget udgangspunkt i ”pop-up, pop-ind eller pop-ud”.