Gå til indhold

Produkt- og serviceudvikling

Find inspiration til udvikling af nye produkter og services, innovation og forretningsudvikling under og efter corona.

Djursland
Niclas Jessen

Outdoor og oplevelser i naturen – hvad har vi lært af Kickstart 1.0?

Hvad er den væsentligste læring vi tager med os fra Kickstart 1.0-indsatsen: Outdoor og naturbaseret oplevelsesudvikling? Vi stiller skarpt på spændende nye outdoor-produkter, men også de udfordringer outdoor-indsatsen er stødt på, før vi kigger frem mod den kommende outdoor-indsats i Kickstart 2.0.

Hotel i byen
Shutterstock

Forsamlingshotellet - Hvad corona (måske) kan lære os om fremtidens nye hotel

I dette indlæg ser vi nærmere på, hvordan det drastiske fald i hotelovernatninger har tvunget hoteller til at tænke nyt. På baggrund af en række eksempler fra ind- og udland diskuterer vi perspektiverne i ”forsamlingshotellet” - fremtidens hotel, der vil være mere end en turistcontainer.

Kystruten
Mette Johnsen

Vandreture hitter. Virksomheder satser på outdoor-turismen under – og efter – covid-19

Danskerne har i den grad taget klichéerne ”kom ned i gear” og ”træk stikket” til sig under covid-19-pandemien. I dette indlæg stiller vi skarpt på, hvordan virksomheder har adapteret deres outdoor-produkter til det danske marked, og hvad vi kan tage med til sommeren 2021 og fremover.

Tisvilde Hegn
Daniel Villadsen

Det nye wow - Turismens omstilling til den lokale gæst

Med udgangspunkt i nordiske destinationer ser vi i dette indlæg nærmere på turismeaktørers arbejde og erfaringer med at omstille markedsføring og produkter under sommerens nedlukning og at finde frem til det nye "wow" for den nye lokale gæst.

Håndbog for outdoor- og naturbaserede oplevelser
VisitAarhus

Håndbog for outdoor- og naturbaserede oplevelser og forretning

Er du udbyder af outdoor- eller naturbaserede oplevelser? Find gode råd og inspiration til at optimere din forretning og din indtjening i en corona-tid i en ny håndbog, der er udviklet med udgangspunkt i erfaringer fra Aarhusregionens udbydere af natur- og outdoor-oplevelser.

Tjek på turismen
Dansk Kyst- og Naturturisme

Podcast: Turismen på Rømø udvikles af big data

Når vejrudsigten siger vestenvind på Rømø, stiger issalget. Det ved turismeaktørerne på Rømø efter at være gået med i big data-projektet Destination:Digital. Vi taler med Morten Degn fra Fru Dax og Per Østergaard Jacobsen fra CBS om erfaringer fra projektet og potentialet i big data.

Tjek på turismen - Episode 3
Dansk Kyst- og Naturturisme

Podcast: Madsteder fik tid til kreativitet i en corona-tid

Caféer og restauranter blev hårdt ramt af corona-nedlukningen, og derfor gik mange nye veje for at holde liv i forretningen. I denne episode taler vi med Bjarne Christensen fra Porsborgs i Ribe, som fortæller om sine erfaringer med at udvikle nyt under corona'en. Vi kigger også nærmere på de gode idéer med hjælp fra Carina Ren fra Aalborg Universitet, som har undersøgt, hvordan branchen har været innovativ under krisen.

Bord for en i Sverige
Linda Karlsson

To stay eller to go? Internationale perspektiver på corona-pop-ups

Nedlukninger og begrænsninger som følge af corona-pandemien har tvunget restaurationer og turismevirksomheder til at tænke nyt og kreativt. Artiklen her kigger nærmere på inspirerende danske og internationale tiltag.

Middag i drivhuse i Amsterdam
Anne Lakeman, Willem Velthoven - Mediamatic

Webinar: Fra krise til ny praksis

Med oplæg fra bl.a. Signe Jungersted, Group NAO, og Michala Svane, Tivoli, sætter Destination Fyns ReThink Tourism-webinar fokus på, hvordan turismeerhvervet kan innovere sig gennem corona-krisen og genåbningen - og hvordan vi tilpasser os turisternes nye præferencer og behov.

Udeservering ved C. W. Obels Plads
Laura James

Pop-up, pop-ind eller pop-ud? Innovation på Aalborgs madscene under og efter corona

Begrænsninger og restriktioner i kølvandet af corona-krisen har tvunget restauranter og caféer til at tænke nyt og kreativt for at få forretningen til at løbe rundt. Artiklen giver et par konkrete eksempler fra Aalborg, der har taget udgangspunkt i ”pop-up, pop-ind eller pop-ud”.

Share your wonders: