3dvista

3D Vista - vis dine gæster rundt online

Foto: Pexels

Nogle gange vil det være dejligt, at kunne vise gæster, hvor dejligt der er på ens destination, inde i sit hotel, restaurant, butik eller på ude på en oplevelse. Det kan du gøre på en nem måde med 3D Vista.

Har du nogensinde har tænkt, hvis bare gæsterne kunne se det, eller opleve det, så ville de købe med det samme. Så er dette værktøj til dig. Det kan dog også bruges, hvis du gerne vil spare ressourcer på at vise frem, hvis du gerne vil give den bedste information til gæsten inden de kommer og hvis du vil skabe lækker og brugervenlig kundeservice, der er åben alle ugens dage.

Med programmet 3D Vista kan du oprette interaktive virtuelle ture. En virtuel tur består af en række 360 graders billeder som gæsten kan se online. Det smarte ved et 360 graders billede er, at gæsten kan dreje selve billedet, og se hvad der sker på alle sider. Man skal tænke på det som, at når billedet bliver taget, og kameraet står på sit stativ, så tager kameraet billeder i alle retninger. Dette gør at man får et utroligt livagtigt og troværdigt billede af hvordan der ser ud. At gæsten desuden har mulighed for, at se netop de elementer, der interesserer dem, gør mediet endnu mere relevant. Virtuelle ture kan ses på enhver computer, tablet eller telefon og gæsten skal ikke installere noget.

Foruden at kunne vise dine omgivelser for et globalt publikum, kan du også invitere på virtuelle guidede ture. En ny mulighed for at kommunikere med potentielle gæster. Det fungerer som et virtuelt møde lidt ligesom et FaceTime opkald, men med én stor forskel. Deltagerne kan selv bevæge sig rundt, og de kan dreje sig rundt og se stedet fra alle vinkler. Godt for dig og godt for mødedeltageren. Du kan gennem turen fortælle og guide dem, men du kan også give dem tid til at gå rundt for dem selv. 

Hvis der er specifikke steder eller interessepunkter som du synes er vigtige, så kan du tildele dem et såkaldt hotspot. Det betyder at gæsten kan trykke på en ‘vis mere’ knap. Her kan du vise billeder, tekst eller video til at udfolde emnet. Det kan være link til den aktuelle menu, billeder af, hvordan der ser ud ved solnedgang, eller en video, hvor du forklarer om et emne. 

En af de nyeste elementer som er spændende for dig er, at du kan vælge at vise dine 3D billeder frem på Google Street View. Dermed er din virtuelle tur og alle de interaktive billeder inkorporeret i den almindelige, og online, information omkring din virksomhed, og interesserede gæster kan nemt finde det. Google er formentlig dine gæsters udgangspunkt når de skal finde service og produkter som dine. Med virtuelle ture får du et værktøj til at skille dig ud fra konkurrenterne, skabe service og gode oplevelser allerede inden de har booket. 


Hvordan virker det. 
Du skal først have taget nogle gode 360 graders billeder. Du kan bruge et at de nyeste smartphones, men vi anbefaler du bruger et godt 360 graders kamera, eller får en professionel til at tage billederne. Derefter kan du let selv oprette alle de guidede ture som du har lyst til 

Prisen starter ved 499 $. Du køber en softwaren, og derefter kan du frit oprette alle de virtuelle guidede ture du har lyst til. 

Find den på www.3DVista.com

Interesseret? Se mere i denne 3Dvista video

 

For god ordens skyld det det jo nævnes at 3D Vista, selvom det er nemt og lækkert ikke er det eneste mulighed derude. Alternativer kan være CloudPano og Matterport 3D