Gå til indhold

Digitale løsninger

Find inspiration til brug af digitale løsninger og teknologi under og efter corona.

Copenhagen Marriott Hotel
Copenhagen Marriott Hotel

Virtuelle site-inspections

Så længe kunderne ikke kan komme til Danmark, må Danmark komme til kunderne! Og bæredygtighedsdagsordenen forventes at fastholde tendensen i tiden efter Covid-19. Læs her om hvordan København har gjort og tankerne bag.

Hybridmøder i fremtiden
MeetDenmark

Rapport: Hybridmøder i fremtiden

Covid-19 har ændret vores måde at afholde møder og kongresser på. For at kunne målrette aktiviteter og få overblik over udfordringer, muligheder og behov i fremtiden har destinationerne i MeetDenmark foretaget en række semi-strukturerede interviews med kunder og partnere.

Tjek på turismen
Dansk Kyst- og Naturturisme

Podcast: Online gæstebog til turister øger tilfredshed og salg

Lyt med, når direktør Christian Markedal fra DigitalGuest fortæller om deres digitale gæstebog, der sparer både papir og administration. Få også erfaringerne fra medejer Inge Vestergaard fra campingpladsen Blokhus By Camping, hvor de har afprøvet den digitale platform.

Tjek på turismen
Dansk Kyst- og Naturturisme

Podcast: Turismen på Rømø udvikles af big data

Når vejrudsigten siger vestenvind på Rømø, stiger issalget. Det ved turismeaktørerne på Rømø efter at være gået med i big data-projektet Destination:Digital. Vi taler med Morten Degn fra Fru Dax og Per Østergaard Jacobsen fra CBS om erfaringer fra projektet og potentialet i big data.

Kunstig intelligens og big data under og efter corona
Carlos Muza

Kunstig intelligens og big data under og efter corona

Artiklen undersøger anvendelsen af kunstig intelligens og big data inden for turisme i kølvandet på corona-pandemien. Teknologierne bidrager bl.a. til at skabe tryghed og fordrer mobilitet ved at øge sikkerheden, men brugen af dem kræver også forbrugernes tillid.

CLICK Festival i Helsingør
Daniel Overbeck

Dancing on my own? Festivaler og events under og efter corona

Aflysninger af festivaler var for mange danskere en af de mest synlige og markante tegn på coronaens hærgen i sommeren 2020. Vi ser nærmere på nye festivalformater og diskuterer fordele og ulemper for gæsteoplevelse og økonomi som følge af nedskalering og brug af digitale platforme.

Share your wonders: